dijous, 31 de juliol del 2014

El Clàssic de Ràpides - Amposta 2014

Si bé des de fa un parell d'anys s'organitzen a Amposta diversos campionats de partides ràpides d'escacs, el campionat més rellevant i destacat de ràpides que s'ha jugat des de fa més de 30 anys és el de festes majors d'Amposta.

És per aquesta raó que el denominem com a clàssic, ja que és el que té més solera i prestigi de tots els que fem i, possiblement, de totes les activitats que organitza el Club Escacs Amposta.

L'any passat, en l'edició del 2013, es va tornar a organitzar de nou després d'uns anys sense jugar-se perquè el club no tenia activitat. Però això no va ser impediment perquè s'apleguessin al bar de la Lira Ampostina 48 escaquistes, ajudats -sense cap mena de dubte- per la incorporació de la nostra prova al circuit Maestrat-Terres de l'Ebre 2013, i que en aquesta temporada repetim de nou amb el circuit Maestrat-Terres de l'Ebre 2014. A més a més, també s'incorpora al circuit d'escacs ràpids de les Terres de l'Ebre, de recent formació que aglutina els campionats de ràpides que es juguen al Montsià, Baix Ebre, Terra Alta i Ribera d'Ebre.

Feta aquesta introducció, em plau presentar-vos el Clàssic de Ràpides per a les festes majors d'Amposta 2014:


Com és habitual a Amposta, les partides seran a 5 minuts finish. Es jugaran 8 o 9 rondes segons el nombre de participants.

Com a novetat respecte l'any passat, en aquesta edició ens desplacem a la Plaça del Poador. El bar musical, "El Racó del Riu", col·laborarà amb l'esdeveniment. Estarem molt prop de la Plaça de Fidel Font, al costat de les antigues piscines, i gaudirem d'unes magnífiques vistes del pont penjant d'Amposta.




Per arribar-hi us podeu guiar amb el següent plànol:




Els premis per als millors jugadors seran els trofeus per a les següents categories:

Premis individuals absoluts:
  • 1r classificat individual
  • 2n classificat  individual
  • 3r classificat individual

Premis individuals per categories:
  • 1r classificat local
  • 1r classificat major 55 anys
  • 1r classificat sub-18
  • 1r classificat sub-16

Premis per equips:
  • 1r classificat per equips
  • 2n classificat per equips
  • 3r classificat per equips
Es sumaran els punts aconseguits pels 3 millors jugadors de cada club.


Finalment, només recordar-vos que el Club Escacs Amposta organitzarà també dues altres competicions per Festes Majors d'Amposta: un campionat infantil (dimecres 13 d'agost) i un torneig de semi-ràpides (dissabte 16 d'agost).

   
   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada